NGE 2014 - Úplne iný pohľad na hru Counter Strike (Coaching)

Eva

Iný pohľad na Counter strike! Pohľad s odstupom rokov a mnohých skúseností nazbieraných doma aj v zahraničí v najlepších teamoch scény a popri najlepších hráčoch sveta vám rozoberie Lukáš "vergiL" Majerik spoločne s najlepšou hráčkou u nás Evou "kRAViCkou_" Urbánovou.
Pozrieme sa na to prečo vlastne hráme CSko a súťažné hry ako také. Pozrieme sa, ako práve vergiL a kRAViCka_ postupovali v kariére, ako sa zmenil ich život po spojení s fenoménom, ktorý nazývame e-Sport.
Hlavne sa bude hovoriť o tom, ako sa v okamihu dá zmeniť z priemerného hráča na prosperujúceho lídra a naopak.
Nakoniec ostane čas na otázky a vergiL ukáže svoj poupravený tréning namieru priamo LIVE.

Lukáš

Speaker 1: Lukáš "vergiL" Majerik (fanstránka)

Rok 2007 sa stal klúčovým pre tohto hráča, kedy okúsil CSS a odvtedy sa CSka drží až do dnes. V 16tich rokoch dostal ponuku do Slovenskej reprezentácie a o rok na to bol už na LAN akcii s LEGENDAMY scény, až sa on sám stal LEGENDOU.
Po prechode na CSGO sa stal základným pilierom každého teamu, kde hral, až sa dostal do teamu nEophyte, kde okúsil mnoho výhier a tiež prehier.
Stál na vrchole našej scény, z ktorej aj spadol a znova vstal. Je to večne milovaný, aj nenávidený hráč, ktorý má vždy čo povedať a preto sa chce aj s vami podeliť o svoje skúsenosti a posunúť vás ďalej.
Momentálne STREAMER a COUCH no v prvom rade stále hráč Lukáš "vergiL" Majerik.
Na jeho twitch.tv sa pridajte tu!

Speaker 2: Eva "kRAViCkA" Urbanová (fanstránka)

Už ako malá milovala PC hry. Začalo to všetko Super Mariom, od ktorého sa neodtrhla kým neprešla level. Dnes sa venuje hre Counter Strike:Global offensive na profesionálnej úrovni a patrí k najlepším hráčkam na Slovensku i Česku.
Na twitch.tv ju nájdete tu!

Termín: 12:00, 22. novembra
 (sobota)